Kategoriat
Uncategorized

Ennakko Villisiat – KoPa

FC Villisiat lähtee kauden ensimmäiseen kotipeliin voitto mielessä, sillä sarja-avauksen helpohko voitto LAUTP:stä antoi elimäkeläisille lentävän lähdön kauteen. Nyt vastassa on perinteikäs kiistakumppani Lemiltä, kun Kotajärven Pallo saapuu vieraaksi Elimäen huippukuntoiselle nurmelle.

Villisiat lähtee peliin todennäköisesti lähestulkoon samalla kokoonpanolla kuin sarja-avauksessakin. Ainoa muutos voi olla se, että treeneissä koko kevään vahvasti raatanut Josper Tigerstedt saattaa olla avauksessa Petri Väistön kärkiparina. Valmentaja Tapsa Koivula saa koko pelaajalistan täyteen nimiä, sillä joukkue pääsee peliin miltei täydellä miehistöllä, ainoastaan pelloilla uurastava Tage Stam puuttuu pelistä.

KoPa aloitti sarjan 1-1 tasapelillä sarjanousija Otavan viestin vieraana. KoPan maalin teki joukkueen viime kauden maalikuningas (9 osumaa) Isto Tapioharju. KoPa on perinteisesti äärimmäisen kokenut, fyysinen ja isokokokoinen joukkue, joka luottaa raakaan voimaan. Joukkueen syömähampaana on jo vuosia ollut kokenut talismaani Jari Kuolimo, joka loistavana pääpelaajana on aiheuttanut erikoistilanteissa Sioille harmaita hiuksia jo useasti. Joukkueen toinen runkomies on puolustuksen keskustassa luutiva Kimmo Kangasharju.

Sikojen ja KoPan pelit ovat yleensä olleet varsin maalirikkaita ja hyvähenkisiä ja varmasti myös nyt on tulossa samankaltainen kamppailu.

FC Villisiat – KoPa pelataan torstaina 12.5 klo 18.30 Elimäen kirkonkylän nurmikentällä. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy ja lisäksi kioski on avoinna ottelun aikana, tervetuloa!