Kategoriat
Uncategorized

Villisioilla voittoisa sarja avaus

FC Villisikojen kausi käynnistyi mukavasti, kun elimäkeläisjoukkue haki Lappeenrannasta täydet sarjapisteet. Kotijoukkue LauTP ei pystynyt vastaamaan FC Villisikojen hyvään esitykseen ja joutui nöyrtymään vierailijoille maalein 0-3 (0-0).

Ensimmäinen puoliaika sujui alkuminuutteja lukuun ottamatta FC Villisikojen hallinnassa. Villisiat sortuivat ehkäpä turhan paljon pitkien syöttöjen viljelyyn, vaikka tilaa huippu-hyvällä tekonurmella olisi ollut enemmänkin maata pitkin pelaamiseen. Mitä pidemmälle ottelu kuitenkin kului, sitä enemmän Villisikojen peli alkoi lähennellä kotijoukkueen kenttäpäätyä. Lähellä avausmaalia oltiin muutamaan otteeseen, mutta kahta tolppalaukausta lähemmäksi maalia ei palloa saatu toimitettua. Ensin Jarkko Väistön hyvä vapaapotku pamahti ylärimaan ja myöhemmin myös Sami Maamela laukoi pallon tolppaan.

Toisen jakson alkuun FC Villisiat saivat hyvää painostusta ja tärkeän avausmaalin. Villisikojen tehokas häirintä tuotti tulosta ja LauTP:n vastaan tullut maalivahti joutui roiskaisemaan pallon pois omalta kenttäpuoliskoltaan. Pallo ajautui kuitenkin suoraan Sami Maamelalle, joka ei epäröinyt, vaan potkaisi pallon kaukaa taidokkaasti tyhjään maaliin.

Seuraava maali syntyi hienon villisikahyökkäyskuvion päätteeksi. Juha Rantanen sijoitti pallon Petri Väistön hyvästä syötöstä maaliin. Tämän jälkeen FC Villisiat hieman pudottivat karvaustaan ja LauTP puolestaan pyrki saamaan kavennuksen aikaiseksi lisäten hyökkäysvoimaansa. Lopullinen niitin pelille iski kuitenkin Rantanen, joka pääsi yllättävän vapaasti maalintekoon Villisikojen vapaapotkusta. Syötön maaliin antoi Jarkko Väistö.

FC Villisikojen esitys lupaa varsin hyvää jatkoa ajatellen. Tärkeä avausvoitto nostattaa mielialaa ja henkeä joukkueen keskuudessa ja antaa hyvät eväät seuraaviin peleihin. Kaikkien pelaajien ollessa pelikunnossa joukkue on varmasti paha vastus kaikille joukkueille.

LauTP – FC Villisiat 0-3 (0-0)

0-1 Maamela 51’

0-2 Rantanen (P.Väistö) 66’

0-3 Rantanen (J.Väistö) 83’

FC Villisiat: Luukkonen; Sorsa, Tapio, Joutjärvi, Vainio; Turpiainen (86’ Mannonen), J.Väistö, Maamela, Rantanen (89´ Sollo); P.Väistö (85’ Heikkilä), Anttila (79’ Tigerstedt).

Varoitus: –