Villisioille ei pisteitä viikon kummastakaan ns. kuuden pisteen pelistä

Säilymistaistelun kannalta pisteiden nappaaminen sarjataulukossa juuri Villisikojen yläpuolella olevilta Ri-Palta ja Kiriltä olisi ollut elintärkeää.

Pistepussi ei kuitenkaan karttunut sen enempää, vieraspelireissulta Ristiinasta kuin kotipelistä Kotkalaista Kiriäkään vastaan. Tappioiden myötä putoamisviiva karkasi jo yhdentoista pisteen päähän ja kun pelejä on jäljellä enää viisi joista kaksi sarjan ehdottomasti parhaita joukkueita vastaan on sarjapaikan uusiminen todella kovan työn takana.

Ristiinaan elimäkeläiset joutuivat päällekkäisten sattumien takia lähtemään varsin kapealla ringillä ja paluukyydissä olisikin ollut hyvin tilaa muutamille lisäpisteille. Paluumatkalla meinasi pisteiden sijaan kahteen kertaan mukaan hypätä hirvi. Tiukoista tilanteista onneksi selvittiin ilman vahinkoja. Itse peli eteni suhteellisen tasaisissa merkeissä, mutta Ri-Pa iski omista paikoistaan voittoon tarvittavat kolme maalia. Villisiatkin onnistuivat maalinteossa kertaalleen, kun Santtu Katajisto laittoi pallon varmasti maalin alakulmaan.

Peli Kiriä vastaan eteni Ri-Pa pelin tyyliin samalla kaavalla. Ajoittain Villisiat onnistuivat haastamaan vastustajaa ja vyöryttämään omia hyökkäyksiä kohti vastustajan maalia, mutta tuloksetta. Hyökkäyksistä puuttui terävyyttä ja tarkkuutta viimeisissä syötöissä ja niinpä keinot loppuivat parikymmentä metriä ennen vastustajan maalia ja Villisiat jäi ottelussa maaleitta. Kiri iski ottelun aikana yhteensä kolmesti ja korjasi mukaansa saman verran pisteitä. Elimäkeläisittäin positiivista ottelussa oli vasta 15-vuotiaan Joni Raatikaisen debyytti Villisioissa. Joni on palloilut aikaisemmin Ratulan Raikkaassa ja tullee ilahduttamaan elimäkeläisiä Villisikapaidassa seuraavien vuosien ajan.

Seuraava ottelu

Pestoopuulaakin ratkaisupelit

pe 1.9. klo 18 alkaen

Elimäki KB-areena

 

 

Ottelukalenteri

toukokuu 2018
S M T K T P L
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2