Villisioille tappio Valkealassa

Valkealan Kajo oli tyly isäntä kauden toisessa paikalliskamppailussa. Pisteet jäivät Valkealaan selvin 5-0 (2-0) lukemin.

Suuria hienouksia ei pelissä huonokuntoisen nurmen takia nähty. Joku kuului sanoneen, ettei Elimäellä laskettaisi edes lehmiä laiduntamaan noin liejuiselle savipellolle. Kenttä oli kuitenkin molemmille joukkueille yhtä huono, joten sen taakse ei tappiossa voi piiloutua.

Ottelun alku oli totaalista kotijoukkueen hallintaa. Hyökkäyksiä vyöryi molemmilta laidoilta ja vaarallisia tilanteitakin ehti kehkeytyä puolenkymmentä ennen kuin verkko heilahti 5. minuutilla ensimmäisen kerran. Kuvaavaa alun tyrmäykselle oli, että Villisiat eivät päässeet kertaakaan ensimmäisen 10 minuuttisen aikana organisoituun hyökkäykseen, mutta Kajolla oli kulmapotkujakin viisi. Kajon alkurynnistyksen jälkeen pelin hallinta tasoittui, vaikkakin valkealalaiset olivat edelleen kuskin paikalla. Villisioille siunaantui ensimmäisen jakson lopulla pari maaalipaikkaa, joista jälkimmäisessä Artturi Mannonen oli lähellä maalintekoa. Artturi joutui kuitenkin vetämään sen verran huonosta asennosta, ettei saanut kunnolla voimaa pallon taakse, joten Kajon maalia vartioinut Saku Luukkonen sai torjuttua pallon kulmaksi. Luukkonen on tuttu kasvo myös elimäkeläisille, sillä hän pelasi pari edellistä kautta Villisikojen veräjänvartijana.

Toinen puoliaika oli ensimmäistä tasaisempaa pelailua ja Villisioillakin oli omat hetkensä. Varsinaisiin maalipaikkoihin eivät elimäkeläisten momenttumit kuitenkaan johtaneet. Kajo sen sijaan teki omista paikoistaan kaksi todella komeaa maalia. Noin kahdesta kymmenestä metristä lähteneet vedot löysivät tiensä maalin ylänurkkiin. Ottelun loppunumerot syntyivät aivan pelin lopussa rangaistuspotkusta. Tilannetta edelsi hieman epäselvä tilanne, jossa pallo osui kiistatta Josper Tigerstedtin käteen, mutta Josper ei ollut tilanteessa rangaistusalueen sisäpuolella. Ottelun lopputulokseen tällä oli tapahtuma-ajasta johtuen kuitenkin vain kosmeettinen vaikutus. Villisikojen parhaina ottelussa häärivät Tigerstedt sekä Turpiainen myös vaihdosta sisään tullut Niko Romanovski oli energinen omalla laidallaan.

Villisiat: Sollo (mv), Kiuru, Tigerstedt, S Mannonen, Vuorela, Muikku (65 Romanovski), Turpiainen, Uotila, A Mannonen, Sorvo, P Väistö

Seuraava ottelu

 

Javo vs FC Villisiat 

 

pe 27.7. klo 18:30

Jaala, Hartola

 

Fanibussi kulkee reittiä: Elimäen urheilukenttä (16:15) - Korian ABC (16:30) - Tykkimäen Sauna (16:45). Mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset Sami Tapiolle (0408634854)

 

 

Ottelukalenteri

tammikuu 2019
S M T K T P L
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2